Etusivu |

Etusivu

Tervetuloa Pizzeria Aallon kotisivuille!

Säynätsalon pääsaarelta löytyvä Pizzeria Aalto on viihtyisä ravintola, johon on mukava tulla lähempää tai vaikka vähän kauempaakin nauttimaan maukkaiden pizzojen ohella Sisä-Suomen järvimaisemista. Annoksissamme olemme panostaneet erityisesti laadukkaisiin raaka-aineisiin ja mielettömän upeisiin kastikeresepteihin! Take away -pakkauksissa pyrimme toimimaan ympäristöystävällisesti mahdollisuuksien mukaan!

LOUNAS
Tarjoamme annokset lounashintaan arkisin ma-pe klo 10.30-14.00.
Paikan päällä syödessä lounaaseen kuuluu 0,33l limu sekä kahvi.

JUHLATILAISUUDET AALLOSSA
Tilavien tilojemme ansiosta meillä voit myös järjestää synttäreitä tai muita juhlia. Toivomme kuitenkin isojen ryhmien kohdalla yhteydenotot etukäteen, jotta voimme varmistaa teille tarvitsemanne istumapaikat. Soita tai laita sähköpostia ja kysy lisää synttäritarjouksista!

A-OIKEUDET
Meillä on nykyään anniskeluoikeudet! Tule nauttimaan kesäpäivistä Aallon terassille pizzan ja oluen kera! Meiltä löytyy olutta, lonkeroa sekä siideriä eri makuja.

KOTIINKULJETUS
Saat ilmaisen kotiinkuljetuksen, kun tilauksen hinta on vähintään 16€. Alle 16 €:n tilauksista perimme 3 euron kuljetusmaksun. Toimitusalue: Säynätsalo, Lehtisaari, Kinkovuori, Kinkomaa, Muuratsalo, Muurame ja Keljonkangas. Kuljetukset klo 20.30 asti.

PANKKIKORTTIMAKSUT  
Meillä voit maksaa käteisen lisäksi myös pankkikortilla.

 

Pizza-passilla saat joka 10. pizzan ilmaiseksi!pizzapazzi

 

TILAUKSET JA YHTEYDENOTOT

p. (014) 611 611
Parviaisentie 5, 40900 Säynätsalo

Tervetuloa!

AUKIOLOAJAT
Tilaa nyt!
Karttatiedot
Designed by WP-Master.