Hyvä asiakkaamme! 

Tässä ohjeistusta sisäänkirjautumiseen ja toimintaohjeita tilaukseen väärinkäsitysten välttämiseksi:

Jotta saisimme tilauksesi yhteydessä tarvittavat yhteystietosi eli tilauksen yhteydessä automaattisesti toimitusosoitteen tilaukselle, tilaaminen sivujen kautta vaatii rekisteröitymisen. Laskutusosoitteeksi ilmoitetaan virallinen oma kotiosoite ja Toimitusosoite -kohtaan paikka, johon tilaus toivotaan tuotavan. Näin pystyt rekisteröitymään, vaikket asuisi itse toimitusalueellamme.

Haluamme myös muistuttaa, että tilauksia ei toimiteta kuin palvelualueellemme eli Säynätsalon, Lehtisaaren, Kinkovuoren, Kinkomaan, Muuratsalon, Muuramen ja Keljonkankaan alueille.

Tilaus oletetaan noudettavaksi pizzeriasta Säynätsalosta, jos verkkokaupassa ei erikseen ole valinnut toimitusta, vaikka rekisteritietoihin olisikin tallennettu Toimitusosoite.

Lisäksi haluamme muistuttaa, että tehty tilaus on ostopäätös. Jos tilauksia ei noudeta liikkeestä tai kukaan ei ole tilausta vastassa annetussa osoitteessa, veloitamme tilauksen kuluineen jälkikäteen. Jos huomaat kuitenkin heti virheen tilauksessasi, niin voit soittaa tai laittaa yhteydenottolomakkeen kautta viestin pizzeriaan ja näin perua tilauksesi. 

Verkkokaupan käyttöönoton on kuitenkin tarkoitus helpottaa teidän tilausten tekemistä ja meillä minimoimaan virheitä tilausten vastaanotossa. Pyrimme parantamaan käyttökokemusta matkan varrella ja vinkkejä sivuston toimivuuteen otetaan vastaan!

Terveisin
Aallon tiimi 

Kirjaudu

Rekisteröidy

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.